Årets højdepunkt

I slutningen af januar udtalte en højt placeret medarbejder i en multinational virksomhed at selvom vi var I starten af 2011 ville præsentationerne han havde oplevet i løbet af dagen uden tvivl være blandt de bedste oplevelser han havde haft når året skulle gøres op. De fantastiske præsentationer blev leveret af 10 studerende (primært fra grunduddannelsen), der fulgte 10 ugers modulet design research: co-design on Alzheimers. Hovedfokus var at undersøge hverdagsliv i forhold til Alzheimers set fra forskellige vinkler, og var delvist sponsoreret af virksomheden. Til formålet udviklede de stuerende en række dialogværktøjer. De blev afprøvet og videreudviklet gennem flere itarationer. Den endelige leverance var disse værktøjer leveret i en fælles box inklusiv en bog med refleksioner over processen og perspektiver på arbejdet. Vi kommer til at skrive mere om dette undervisningsmodul – pointen i første omgang er begejstring over at DKDS lykkes med at imponere en multinational samarbejdspartner. En vigtig årsag var at de studerende arbejdede intenst og meget seriøst med opgaven. Skønt og engagerende også som underviser.

Tekst og billeder: Eva Brandt, lektor.

Share this post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Join our news letter

Subscribe To Our Newsletter

Get notified when we post a new article