Indblik i livet som studentermedhjælp

Andrea Otterstrøm Nørgaard skriver kort om sit arbejde ved Co-Design klyngen:

“Jeg er studerende på DKDS, og har dette semester fået mulighed for at arbejde sammen med Li Jönsson på Lev Vel projektet ”Mødestedet”. Jeg har egentlig en baggrund indenfor grafisk design, men det sidste års tid har jeg brugt på at lære mere om metoder og retninger indenfor codesign, og vil gerne arbejde videre med dette i mit afgangsprojekt til efteråret.

Jeg har i 2010 deltaget i teorikurserne ” Designforskningslaboratoriet: Dialog om kontroverser” og ”Performing the future” og desuden haft et 5 ugers selvvalgt projekt, hvor jeg arbejdede sammen med Maria Foverskov på at udvikle konceptet omkring ”Superprikkerne” i projekt Seniorinteraktion.


Et par eksperimenter fra en undersøgelse af terminologi og kontroverser i projekt ”Mødestedet”.


Andrea på feltarbejde i forbindelse med ”Designforskningslaboratoriet: Dialog om kontroverser”, hvor vi var en gruppe studerende der undersøgte feltet: Ældre, mad og hverdag.


Fra en workshop i projekt ”Mødestedet”, hvor de forskellige partnere medbragte et objekt, der repræsenterede deres rolle i projektet, og der blev diskuteret koblinger og muligheder på kryds og tværs.”

——-

Bloggen vil blive opdateret med uddybende indhold omkring ovenfornævnte forskningsprojekter.

Share this post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Join our news letter

Subscribe To Our Newsletter

Get notified when we post a new article