DAIM

Med danske og internationale partnere på tværs af universiteter, bureauer og virksomheder har projektet udviklet en DesignAntropologisk InnovationsModel. Den er udviklet gennem praktiske projekter og teoriarbejde, og budskabet er sammenfattet i bogen ”Rehearsing the Future”. Det handler om at øve sig på fremtiden ved at udvikle og afprøve prototyper i nært samarbejde med brugere.

[vimeo http://vimeo.com/7448680%5D

Involverede: Thomas Binder (lektor, DKDS), Eva Brandt (lektor, DKDS), Joachim Halse (forskningsadjunkt, DKDS), Maria Foverskov (ph.d.-studerende, DKDS), Brendon Clark (post doc, SPIRE) & Signe Yndigegn (ph.d.-studerende, ITU).

Kontakt: Joachim Halse (forskningsadjunkt, DKDS)
Projektperiode: 2008-2010

Share this post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Join our news letter

Subscribe To Our Newsletter

Get notified when we post a new article