XLAB book launch: En diskussion om eksperimenter

Under overskriften XLAB afholdt Dansk Center for Designforskning en række workshop om forholdet mellem program og eksperiment i en eksperimenterende designforskning. Hvad er anslaget i en designforskning drevet  af designeksperimenter? Hvad er det som performes gennem eksperimentet? Hvordan er forholdet mellem intervention, genealogi og eksperiment? Det er nogle af de spørgsmål som XLAB forløbet tog op. Forløbet er nu dokumenteret i bogen: Brandt, E. Redström, J. Agger Eriksen, M & Binder, T  (2011), XLAB, Kunstakademiets Designskoles Forlag, som tegnestuen Pleks har stået for en spændende tilrettelæggelse af.
Kom til XLAB book launch, hvor bogen præsenteres og hvor der bydes op til uformel diskussion om eksperimenter i designforskningen. Johan Redström lægger for og byder andre op til korte 5 minutters statements med efterfølgende diskussion. Alle er velkomne til at bidrage og bidrag kan evt. anmeldes på forhånd.
Der vil blive serveret vin og vand, og der vil være mulighed for at købe bogen for en særlig pris af 150 kr.
Torsdag d. 8.12.2011 kl. 16-18 i lokale 90.2.20, Kunstakademiets Designskole,
Holmen. Se evt. kort over området mv. på http://www.dkds.dk
Interesserede kan også melde sig til en efterfølgende middag.
Tilmelding og yderligere oplysninger hos Thomas Binder, tbi@kadk.dk
Share this post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Join our news letter

Subscribe To Our Newsletter

Get notified when we post a new article