Invitation: Klondike’s BOTANICAL COLLECTION OF STORIES

Klondike arbejder tværfagligt med eksperimenterende borgerinddragelse, og som venner af CoDesign-klyngen viderebringer vi hermed invitation til deres inkluderende fernisering nu på fredag:

Klondike´s
BOTANICAL COLLECTION OF STORIES
– at your local scaffold.

Urbane overskudsrum, tomme rum og mellemrum. Stilladser i byen danner rammen om en udstilling på DAC, hvor Klondike som en del af temaudstillingen Better Living, bygger op og bygger om. Gamle planter fra vindueskarmen, grønne stiklinger og glemte historier udgør en begyndende samling til et urbant botanisk bibliotek, og et narrativt rum hvor naboerne i byen kan mødes og udveksle fortællinger og  minder.

Klondike inviterer alle til at komme til fernisering fredag d. 23. marts med stiklinger fra jeres egne planter. Som botaniske bibliotekarer vil vi indsamle gæsternes medbragte planter og stiklinger. Til ferniseringen registreres og katalogiseres planterne, samlingen udbygges og historierne deles, gemmes og bygges videre på. I retur giver vi en stikling med en anden historie tilbage fra vores lokale botaniske bibliotek.

FERNISERING PÅ DANSK ARKITEKTUR CENTER FREDAG D. 23 MARTS KL.17-19.

Share this post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Join our news letter

Subscribe To Our Newsletter

Get notified when we post a new article