Kom i praktik hos Antropologerne.com

Antropologerne_com_designpraktikant_72dpi_filter

Antropologerne.com er en dynamisk arbejdsplads med fokus på mennesker både dem udenfor kontoret: samarbejdspartnere, borgere og brugere, men også på dem indenfor på kontoret. De arbejder med work/life balance og faglig stolthed, baseret på tillid, fleksibilitet og frihed under ansvar. Lige nu søger de dygtige praktikanter til foråret 2014. Ansøgningsfrist er den 9. december 2013. Læs mere ……

DESIGNPRAKTIKANT

Hos Antropologerne får du som designpraktikant en unik mulighed for at prøve kræfter med dine evner inden for visuel kommunikation samt brugercentreret design og innovation. Det er en god mulighed for at opleve, hvad der forventes af dig, når du er færdiguddannet og på baggrund af din erfaring bliver du bedre i stand til at tilrettelægge dit videre studieforløb og vælge de fag, du brænder mest for.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med antropologer på projekter, der har brugeren i centrum. Du kommer som designer primært til at stå for form og design, men skal også kunne være med i felt, på workshops og sparre på indholdet i projekterne.

Vi vægter, at:
  • Du er dygtig til visuel kommunikation og formidling
  • Du kan skabe hurtige produktioner af høj kvalitet
  • Du er detaljeorienteret og en effektiv afslutter
  • Du interesserer dig for brugercentreret design og innovation
  • Du kan tænke form, selv når andre i teamet snakker indhold
  • Du har mod på at arbejde med office-pakken til mac som et bærende værktøj til grafisk produktion

Derudover er det vigtigt, at du er åben, modig, robust og kreativ.

Vi søger løbende designpraktikanter til praktikforløb af minimum 2-3 måneders varighed og 3-4 dage om ugen. Gerne med start primo 2014. Stillingen er ulønnet, men spændende og udviklende.

Der er ansøgningsfrist d. 9. december 2013.

http://www.antropologerne.com/jobs/

Interesserede er velkommen til at kontakte: Catrine Rudolf på cr@antropologerne.com, eller tlf: 26292680 for at høre mere.

Share this post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Join our news letter

Subscribe To Our Newsletter

Get notified when we post a new article