REN partyzone i KBH

Kig forbi Gothersgade fredag eller lørdag aften/nat (6.-7.12.2013), og se vores lille affaldsintervention mellem pølsevognen og 7Eleven. Party on!

Sammen med rådgivningsfirmaet /KL7 tackler vi et problem med henkastet affald i Gothersgade: Den ligner en slagmark efter nattelivet hver weekend. Mange festende spiser på gadens trappesten og efterlader affaldet, og i stedet for sure pegefingre og påbud, vil vi støtte denne adfærd, men dirigere den i en affaldsmæssig mere hensigtsmæssig retning ved at tilbyde bedre siddepladser der indbyder til ophold strategisk placeret ved nattens fastfoodsteder. Det er en ultrakort opgave og efter 14 hektiske dage med research, idegenerering og konceptudvikling er vi klar til en live intervention i Københavns natteliv i morgen og overmorgen. Vi er lige rullet ud af værkstedet med en uformel bænk til gadefest, 3 små bænke i flirtestørrelse, pizzabakkevenlig udsmidningsmulighed lige ved hånden, og et grafisk hack af “REN kærlighed til KBH”.

IMG_20131205_153303image[2] image Screen Shot 2013-11-27 at 21.51.15Screen Shot 2013-12-02 at 20.52.01

Af Rasmus Michaelis, Christopher Pilgrim, Anne Willumsen og Joachim Halse.

Sign up to the newsletter: