Rektor roser codesignstuderende efter at have deltaget i 4 timers symposium og workshop

Lene_dammand_v_læringsbokse

Det skabende bibliotek. Som afslutningen på deres første semester på codesignuddannelsen inviterede de studerende til symposium og workshop for ca. 100 udvalgte personer indenfor kulturområdet i København. Et tæt samarbejde med fire områders biblioteker og kulturhuse skulle nu stå sin prøve. Resultaterne blev vist frem og diskuteret. Vores rektor, Lene Dammand Lund deltog hele dagen og har skrevet en blogpost om hendes indtryk. Her blev de studerende blandt andet rost for at være refleksive praktikere. læs hele indlægget her:

https://kadk.dk/rektors-blog/den-kunstneriske-refleksive-praktiker

Her er lidt billeder fra dagen

Ws_nørrebro_3_billeder

Østerbro_ws_m_ophæng

Nordvest_sammensat_3_billeder

About Eva Brandt

Eva Brandt is Professor in Social Design at Design School Kolding since May 2019. Eva is scientific leader of the Lab for Social Design. The main part of her research is about how designers can stage open design processes (design labs based on participatory design/codesign) with many participants who both can inquire into existing practices and explore possible futures in common. She also contributes to theorizing about experimental design research driven by programs and experiments. She has been contributing to several books such as Design Spaces (IT Press, 2005), Rehearsing the Future (The Danish Design School Press, 2010), XLAB (The Danish Design School Press, 2011), Facilitating Change – Using Interactive Methods in Organizations, Communities and Networks (Polyteknisk Forlag, 2011), and Routledge International Handbook of Participatory Design (Routledge, 2013). Practice Based Design Reseach (2017). Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor (2018). Eva has been chairing the Nordic Design Research Conference in 2013, and are chairing the Nordes 2021 too.

Leave a Reply

%d bloggers like this: