Rektor roser codesignstuderende efter at have deltaget i 4 timers symposium og workshop

Lene_dammand_v_læringsbokse

Det skabende bibliotek. Som afslutningen på deres første semester på codesignuddannelsen inviterede de studerende til symposium og workshop for ca. 100 udvalgte personer indenfor kulturområdet i København. Et tæt samarbejde med fire områders biblioteker og kulturhuse skulle nu stå sin prøve. Resultaterne blev vist frem og diskuteret. Vores rektor, Lene Dammand Lund deltog hele dagen og har skrevet en blogpost om hendes indtryk. Her blev de studerende blandt andet rost for at være refleksive praktikere. læs hele indlægget her:

https://kadk.dk/rektors-blog/den-kunstneriske-refleksive-praktiker

Her er lidt billeder fra dagen

Ws_nørrebro_3_billeder

Østerbro_ws_m_ophæng

Nordvest_sammensat_3_billeder

Share this post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Join our news letter

Subscribe To Our Newsletter

Get notified when we post a new article