Afsluttende event for Give&Take projektet

Magasin3-almostfinal-2

Fredag den 28. april på IT-Universitetet i København. Kom og vær med, når vi afslutter Give&Take med taler, dialog, præsentation af projektresultater og oplæg til nye samarbejder. Igennem tre år har vi arbejdet sammen om at co-designe dele- tjenester på ældreområdet. Omkring 100 seniorborgere, 20-30 social- og sundhedsfaglige medarbejdere og repræsentanter fra en række ældreorganisationer på Frederiksberg har været med-designere af deleplatformen Give&Take.

Mød vores fantastiske samarbejdspartnere og med-designere og bliv inspireret til, hvordan vi kan udbrede deletjenester og bidrage til et bedre ældreliv på til endnu flere områder. Kom og prøv Give&Take platformen, og se hvordan vi har skabt nye rammer og en digital platform for etablering af seniorfællesskaber og nye måder at fastholde og udbygge nabo- og interesserelationer på gennem at dele omsorg, interesser og aktiviteter med hinanden.

FOTO_ws_1_dukke_scenarier_mange_seniorer

 

PROGRAM FOR DAGEN

13.30 – 14.00 Udstilling med film og visuel præsentation af projektets arbejde de sidste tre år primært med fokus på borgerinvolvering. Derudover vil det være muligt at prøve og høre mere om projektets produkt: et digitalt delingsredskab, der kan støtte og styrke seniorfællesskaber.

14.00-15.30 Talerrække med fokus på aktive borgere, fællesskaber, deling og projektets delingsplatform samt borgerinvolvering – og hvordan vi har arbejdet i projektet. Talerne inkluderer inviterede gæster og projektpartnere.

15.30-17.00 Udstillingen fortsætter. Dialoger og erfaringsudveksling. Gensidig inspiration. Nye samarbejdsmuligher. Der serveres kage og dertilhørende drikkevarer.

Projektets samarbejdspartnere er:

IT-Universitetet, Kunstakademiets Designskole, Frederiksberg Kommune, konsulentvirksomheden Social Square, Det Tekniske Universitet i Wien, og teknologivirksomheden Take The Wind i Portugal.

Du kan finde mere information om projektet her:

www.givetake.eu

www.givetake.eu/frederiksberg (på dansk)

Sted: IT-Universitetet i København Rued Langgards vej 7 2300 KBH S.

Tilmelding senest den 24. april til Inger Vibeke Hansen

E-mail: ivdo@itu.dk Tel: +45 7218 5146

Invitation: Invitation til G&T final event_280417

About Eva Brandt

Eva Brandt is Professor in Social Design at Design School Kolding since May 2019. Eva is scientific leader of the Lab for Social Design. The main part of her research is about how designers can stage open design processes (design labs based on participatory design/codesign) with many participants who both can inquire into existing practices and explore possible futures in common. She also contributes to theorizing about experimental design research driven by programs and experiments. She has been contributing to several books such as Design Spaces (IT Press, 2005), Rehearsing the Future (The Danish Design School Press, 2010), XLAB (The Danish Design School Press, 2011), Facilitating Change – Using Interactive Methods in Organizations, Communities and Networks (Polyteknisk Forlag, 2011), and Routledge International Handbook of Participatory Design (Routledge, 2013). Practice Based Design Reseach (2017). Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor (2018). Eva has been chairing the Nordic Design Research Conference in 2013, and are chairing the Nordes 2021 too.
%d bloggers like this: