Designere med bæredygtige ambitioner

2_IMG_7742

CODE har skrevet et bidrag til tidsskriftet Nyt Fokus temanummer om FN’s verdensmål. Se her nogle eksempler på, hvordan vi på Designskolen på KADK har sat verdensmålene på dagsordenen. Læs artiklen her, men også gerne hele nummeret.

Download artiklen: Designere med bæredygtige ambitioner:

Olander_Brandt_nytfokus_9_web_APRIL_2017

Læs hele nummeret fra april 2017: Nyt Fokus – Fra økonomisk vækst til bæredygtig udvikling. Temanummer om FN’s verdensmål:

Nyt Fokus – Temanummer om FN’s verdensmål

I artiklen henviser vi til bogen ‘Rehearsing the Future’. Download hele bogen her:

Hele bogen: Rehearsing the Future

3_IMG_5330

About Eva Brandt

Eva Brandt is Professor in Social Design at Design School Kolding since May 2019. Eva is scientific leader of the Lab for Social Design. The main part of her research is about how designers can stage open design processes (design labs based on participatory design/codesign) with many participants who both can inquire into existing practices and explore possible futures in common. She also contributes to theorizing about experimental design research driven by programs and experiments. She has been contributing to several books such as Design Spaces (IT Press, 2005), Rehearsing the Future (The Danish Design School Press, 2010), XLAB (The Danish Design School Press, 2011), Facilitating Change – Using Interactive Methods in Organizations, Communities and Networks (Polyteknisk Forlag, 2011), and Routledge International Handbook of Participatory Design (Routledge, 2013). Practice Based Design Reseach (2017). Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor (2018). Eva has been chairing the Nordic Design Research Conference in 2013, and are chairing the Nordes 2021 too.
%d bloggers like this: