Invitation: WORK & TALK: Ledelse og samskabelse

Ledelse og samskabelse_FOTO_forside

Er du optaget af samskabelse og nysgerrig på hvordan den skal ledes? Tror du på at samskabelse med borgere og medarbejdere kan flytte den offentlige sektor og er du på jagt efter eksempler på hvad der kan opnås og hvor faldgrupperne ligger? Leder du efter dem, der kan sætte nye rammer og tænke ud af boksen, og vil du høre om hvad designere og arkitekter kan bidrage med?

Så være med når UKON, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og Dansk Psykologisk Forlag inviterer til WORK & TALK om offentlige ledelse og samskabelse onsdag d. 28. november 2018 på KADK. Vi glæder os til at se dig!

WORK & TALK er en vidensfestival, hvor offentlige ledere, konsulenter og forskere mødes om samskabelse i den offentlige sektor.

Festivalen er et åbent forum om ledelse af samskabelse og samskabende ledelse. Med inspiration fra designverdenen åbner festivalen med spørgsmålet: Kan samskabelse blive en game changer og hvem har bolden? Der vil være åbne samtaler og mini-workshops med udgangspunkt i konkrete cases fra danske kommuner. Om eftermiddagen drejer vi samtalen hen på hvordan samskabelsesprocesser kan skaleres, og hvordan man som leder skaber rum hvor samskabelse bliver en del af en ny dagligdag

DIALOG

Dagen arrangeres på baggrund af udgivelsen af bogen Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor og du vil bl.a. møde bogens forfattere og redaktørerne bag bogen, Manon de Jongh & Morten Fogsgaard fra UKON, samt Eva Brandt og Thomas Binder fra KADK.

Du vil også møde flere af bogens forfattere: Anne Tortzen fra Center for Borgerdialog, Christa Breum Amhøj fra CBS, Jens Ulrich fra VIA, Kenneth Albæk Consulting, Martin Qwist fra Københavns Kommune & Pernille Thorup fra Københavns Professionshøjskole.

Derudover bidrager også: Anne-Mette Scheibel fra Resonans, Camilla Sort og Malene Kjær-Jepsen fra Muusmann, operasanger Helene Hvass Hansen, Helle Damsgaard fra Ledernes Kompetencecenter, Charlotte Lahrmann og Kajsa Darre fra Kajsas Kælder, Jesper Marcussen fra Green Andersen Erhvervspsykologi, Pernille Bøge Ledelsesrådgivning, samt Anne Kathrine Bebe og Morten Svalgaard Nielsen fra UKON m.fl.

PROGRAM

Kl. 09.30 Ankomst og networking

Kl. 10.00 Velkomst og keynote speak

Kl. 11.15 Work- & talkshops

Kl. 12.30 Frokost, networking og event

Kl. 13.30 Work- & talkshops

Kl. 15.15 Afslutningsdebat

Læs et uddrag af bogen her.

PRAKTISK

Der vil være rig mulighed for networking og faglig sparring. Der serveres kaffe, the og vand og man kan købe en let frokost. Derudover er det muligt at købe Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor til særpris på dagen.

Følg med på www.ledelseidetoffentlige.dk, hvor det endelige program, bidragsydere, events og talks vil blive offentliggjort løbende.

 

Dansk_Psyk_forlag

ukon-logo

KADK_DK

Share this post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Join our news letter

Subscribe To Our Newsletter

Get notified when we post a new article